ΑΝΘΡΑΚΟΝΗΜΑΤΑ ΑΓΡΙΝΙΟ

Sika Hellas ΑΒΕΕ

Το ανθρακόνημα είναι ένα πολύ ισχυρό ύφασμα με ιδιαίτερα χαρακτηριστικά, που το καθιστά ιδανικό για εφαρμογές σε πολύ απαιτητικές κατασκευές, όπως είναι τα αεροπλάνα, τα αγωνιστικά οχήματα κ.λπ. Το ονομαζόμενο Carbon ανθρακόνημα κατασκευάζεται από ίνες άνθρακα με κορυφαίες μηχανικές ιδιότητες, που πλεονεκτούν αισθητά από αυτές του γυαλιού, γιατί:

  • είναι πολύ ανθεκτικές σε καταστάσεις εφελκυσμού και θλίψης
  • έχουν μεγάλη αντοχή σε υψηλές θερμοκρασίες
  • είναι ιδιαίτερα ισχυρές ενάντια στη διάβρωση 
  • επιδεικνύουν μεγάλη αντοχή στην ακαμψία

Λόγω της εξαιρετικής αντοχής του και στις πιο αντίξοες συνθήκες, το ανθρακόνημα είναι κατάλληλο για την ενίσχυση σε διάτμηση και περίσφιγξη υποστυλωμάτων και δοκών, με σκοπό την αύξηση του παραλαμβανόμενου φορτίου σε περιπτώσεις αλλαγής χρήσης κτιρίων, επισκευών από σεισμούς, ανεπάρκειας ή διάβρωσης υφιστάμενων οπλισμών κ.λπ. Το ανθρακόνημα είναι διαθέσιμο σε αρκετές μορφές, όπως ρολό, ταινία, σωλήνα.

ΧΑΡΤΗΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΩ ΚΑΤ’ ΟΙΚΟΝ

image-137010-EXOIKONOMISI.jpg?1422002040579

 

 

 

 

 

 

Κερδίστε έως και 70% επιδότηση μέσω του προγράμματος «Εξοικονόμηση Κατ’ Οίκον» του ΥΠΕΚΑ και αναβαθμίστε την οικία σας. Στην Τεχνική Αγορά Αγρινίου αναλαμβάνουμε όλες τις διαδικασίες που απαιτούνται για την ένταξή σας στο πρόγραμμα. Από τη μελέτη και τη σύνταξη του φακέλου που θα πρέπει να κατατεθεί, μέχρι και την υλοποίηση αρκετών εργασιών, όπως είναι η τοποθέτηση θερμομόνωσης στο κέλυφος της οικίας και του κτιρίου στο οποίο στεγάζεστε, με όλες τις επιπλέον εργασίες που μπορεί να προκύψουν, όπως αποξηλώσεις, επεμβάσεις στη στέγη κ.λπ. 

Επενδύστε στην ενεργειακή αναβάθμιση της κατοικίας σας και αφήστε σε εμάς όλες τις υπόλοιπες διαδικασίες που απαιτούνται για την επιδότηση μέσω του προγράμματος. Αναλυτικές πληροφορίες για το πρόγραμμα μπορείτε να βρείτε επιλέγοντας τα ακόλουθα links: