ΓΥΨΟΣΑΝΙΔΕΣ – ΤΣΙΜΕΝΤΟΣΑΝΙΔΕΣ ΥΑΛΟΣΑΝΙΔΕΣ

Sika Hellas ΑΒΕΕ

Γυψοσανίδες και υαλοπλέγματα από την Τεχνική Αγορά Αγρινίου, κορυφαίας ποιότητας, για εφαρμογή σε εσωτερικούς χώρους και στην κατασκευή κτιρίων αντίστοιχα.

ΓΥΨΟΣΑΝΙΔΕΣ

Βρείτε στην Τεχνική Αγορά Αγρινίου γυψοσανίδες κορυφαίας ποιότητας. Γυψοσανίδες υψηλών standards για εφαρμογή σε εσωτερικούς χώρους, αλλά και για την τοποθέτηση σε σημεία που χρειάζονται ελαφρά διαχωριστικά, καθώς και για επενδύσεις τοίχων. Διαθέσιμες από 9,5 mm μέχρι και 18 mm και σε διάφορους τύπους, όπως:

  • Στάνταρντ
  • Πυράντοχη
  • Ανθυγρή 
  • Ανθυγροπυράντοχη

ΤΣΙΜΕΝΤΟΣΑΝΙΔΕΣ 

Στην Τεχνική Αγορά Αγρινίου θα βρείτε τσιμεντοσανίδες φτιαγμένες από υαλόπλεγμα, που σας προσφέρει υψηλή αντιαλκαλική προστασία και ιδιαίτερα μεγάλη ανθεκτικότητα στην υγρασία. Η τσιμεντοσανίδα αποτελεί ένα δομικό υλικό που χρησιμοποιείται στην κατασκευή βιομηχανικών κτιρίων, αλλά και κατοικιών.

Χρησιμοποιούμε, πάντα, υαλόπλεγμα με υψηλή αντιαλκαλική προστασία στις τσιμεντοσανίδες που προορίζουμε για την κατασκευή κτιρίων και κατοικιών. Η δυνατότητα της εύκολης κοπής τους, ακόμη και με φαλτσέτα, τους δίνει το συγκριτικό πλεονέκτημα της γρηγορότερης και ευκολότερης τοποθέτησης.

ΧΑΡΤΗΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΩ ΚΑΤ’ ΟΙΚΟΝ

image-137010-EXOIKONOMISI.jpg?1422003323532

 

 

 

 

 

 

Κερδίστε έως και 70% επιδότηση μέσω του προγράμματος «Εξοικονόμηση Κατ’ Οίκον» του ΥΠΕΚΑ και αναβαθμίστε την οικία σας. Στην Τεχνική Αγορά Αγρινίου αναλαμβάνουμε όλες τις διαδικασίες που απαιτούνται για την ένταξή σας στο πρόγραμμα. Από τη μελέτη και τη σύνταξη του φακέλου που θα πρέπει να κατατεθεί, μέχρι και την υλοποίηση αρκετών εργασιών, όπως είναι η τοποθέτηση θερμομόνωσης στο κέλυφος της οικίας και του κτιρίου στο οποίο στεγάζεστε, με όλες τις επιπλέον εργασίες που μπορεί να προκύψουν, όπως αποξηλώσεις, επεμβάσεις στη στέγη κ.λπ. 

Επενδύστε στην ενεργειακή αναβάθμιση της κατοικίας σας και αφήστε σε εμάς όλες τις υπόλοιπες διαδικασίες που απαιτούνται για την επιδότηση μέσω του προγράμματος. Αναλυτικές πληροφορίες για το πρόγραμμα μπορείτε να βρείτε επιλέγοντας τα ακόλουθα links: