ΚΟΝΙΑΜΑΤΑ ΑΓΡΙΝΙΟ

Sika Hellas ΑΒΕΕ

Κονιάματα δόμησης, επισκευαστικά, συγκολλητικά, κονιάματα τοιχοποιίας και πολλά ακόμη από την Τεχνική Αγορά Αγρινίου. ​Επιλέξτε τα καλύτερα υλικά για ιδανική ρευστότητα σε νωπή μορφή και μοναδική σκλήρυνση, μηχανική αντοχή και πρόσφυση μετά την πήξη. 

ΧΑΡΤΗΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΩ ΚΑΤ’ ΟΙΚΟΝ

image-137010-EXOIKONOMISI.jpg?1422001673235

 

 

 

 

 

 

Κερδίστε έως και 70% επιδότηση μέσω του προγράμματος «Εξοικονόμηση Κατ’ Οίκον» του ΥΠΕΚΑ και αναβαθμίστε την οικία σας. Στην Τεχνική Αγορά Αγρινίου αναλαμβάνουμε όλες τις διαδικασίες που απαιτούνται για την ένταξή σας στο πρόγραμμα. Από τη μελέτη και τη σύνταξη του φακέλου που θα πρέπει να κατατεθεί, μέχρι και την υλοποίηση αρκετών εργασιών, όπως είναι η τοποθέτηση θερμομόνωσης στο κέλυφος της οικίας και του κτιρίου στο οποίο στεγάζεστε, με όλες τις επιπλέον εργασίες που μπορεί να προκύψουν, όπως αποξηλώσεις, επεμβάσεις στη στέγη κ.λπ. 

Επενδύστε στην ενεργειακή αναβάθμιση της κατοικίας σας και αφήστε σε εμάς όλες τις υπόλοιπες διαδικασίες που απαιτούνται για την επιδότηση μέσω του προγράμματος. Αναλυτικές πληροφορίες για το πρόγραμμα μπορείτε να βρείτε επιλέγοντας τα ακόλουθα links: