ΕΝΟΙΚΙΑΣΕΙΣ ΚΑΔΩΝ

Sika Hellas ΑΒΕΕ

Σε εμάς μπορείτε να απευθυνθείτε και για ενοικίαση κάδων αποκομιδής μπαζών και απορριμμάτων. Διαθέτουμε μία μεγάλη γκάμα κάδων / container, σε διάφορα μεγέθη, για να επιλέξετε το πιο κατάλληλο για τις δικές σας ανάγκες. Οι διαστάσεις των κάδων μας ξεκινάνε από τα 3,5 m3 μέχρι τα 32 m3.

Κάδοι προς ενοικίαση:

  • Κάδοι οικοδομών
  • Κάδοι μπαζών
  • Κάδοι ανακυκλώσεων
  • Κάδοι σκουπιδιών
  • Κάδοι ανακαινίσεων

Τέλος, σε εμάς θα βρείτε και τις γνωστές χοάνες / χωνιά, για τη ρίψη μπαζών απευθείας από ψηλά, που είναι ιδιαίτερα χρηστικά για οικοδομές και πολυκατοικίες.

ΧΑΡΤΗΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΩ ΚΑΤ’ ΟΙΚΟΝ

image-137010-EXOIKONOMISI.jpg?1422002562741

 

 

 

 

 

 

Κερδίστε έως και 70% επιδότηση μέσω του προγράμματος «Εξοικονόμηση Κατ’ Οίκον» του ΥΠΕΚΑ και αναβαθμίστε την οικία σας. Στην Τεχνική Αγορά Αγρινίου αναλαμβάνουμε όλες τις διαδικασίες που απαιτούνται για την ένταξή σας στο πρόγραμμα. Από τη μελέτη και τη σύνταξη του φακέλου που θα πρέπει να κατατεθεί, μέχρι και την υλοποίηση αρκετών εργασιών, όπως είναι η τοποθέτηση θερμομόνωσης στο κέλυφος της οικίας και του κτιρίου στο οποίο στεγάζεστε, με όλες τις επιπλέον εργασίες που μπορεί να προκύψουν, όπως αποξηλώσεις, επεμβάσεις στη στέγη κ.λπ. 

Επενδύστε στην ενεργειακή αναβάθμιση της κατοικίας σας και αφήστε σε εμάς όλες τις υπόλοιπες διαδικασίες που απαιτούνται για την επιδότηση μέσω του προγράμματος. Αναλυτικές πληροφορίες για το πρόγραμμα μπορείτε να βρείτε επιλέγοντας τα ακόλουθα links: